World-Designs-Forum  

Go Back   World-Designs-Forum > WAD > WAD Problems
Register FAQ Members List Calendar Gallery Today's Posts Mark Forums Read

WAD Problems For questions and answers re older World Audio Design Projects

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th September 2020, 01:01 PM
Bawdsey Bawdsey is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Felixstowe
Posts: 6
Default Wad hd83

Hi there,
I have been using a HD83 for a long time now with a pair of Sennheiser HD600's.
With the HD83 output TX's set at 300 ohms.
My Question is does anyone have the info how to change the impedance.

As I have bitten the bullet and bought a new pair of cans the Quad ERA-1 with the impedance of 20 Ohms.
Reply With Quote
  #2  
Old 17th September 2020, 06:46 PM
Greg.'s Avatar
Greg. Greg. is offline
WD Archivist
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bristol, UK
Posts: 3,377
Default Re: Wad hd83

The means to do this will be in the build instructions. I am away from home at present and donít have access to the archive, but I return tomorrow evening, so PM me your email address and Iíll respond over the weekend.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th September 2020, 07:09 PM
bob orbell bob orbell is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: kettering northants.
Posts: 2,026
Default Re: Wad hd83

If its the WAD it involves a lot of soldering and if its WD it is changed by dip switches, let Greg know what it is. Bob
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright World Designs