World-Designs-Forum  

Go Back   World-Designs-Forum > The Coffee Bar
Register FAQ Members List Calendar Gallery Today's Posts Mark Forums Read

The Coffee Bar Drop in for a chat or say hello if you're a new member!

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd January 2012, 12:43 AM
Pingushome Pingushome is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Wales
Posts: 103
Default Just to say Hi and HELP lol

Hi all just poped in to say hi, then my psu broke ooops. This Christmas was just going to play the Winifred School Choir Christmas album on my trusty sp25 when the pre2 psu blew a fuse. After much head scratching eventually took said psu apart and it seems that the transformer is the culprit. No obvious burn marks or signs of probs but will blow fuses as soon as power is applied, when the trany is disconnected fuses ok, connect transformer to mains but not to pcb and fuse blows.
So three questions 1. Any one know what transformer the pre 2 psu used, 2. Any chance that something on the pcb caused the transformer to go faulty and finally how and what can I test?
Any advice accepted with thanks : mad:
Martin
Reply With Quote
 

Tags
pre2, preii, psu2, psuii, transformer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright World Designs